Veel gestelde vragen

We ondersteunen op dit moment iDeal, PayPal, Sofort Banking, KBC/CBC, Belfius, Apple Pay, Giropay, Creditcard, Bancontact, EPS, ING Home'Pay, Przelewy24 en Bankoverschrijving.

Elke betaalmethode is heeft transactiekosten, behalve bankoverschrijving. Het kan echter enkele werkdagen duren voordat een bankoverschrijving verwerkt wordt.

We nemen de GDPR-wet erg serieus, omdat transparantie en privacy erg belangrijk voor ons zijn. We doen er alles aan om onze diensten, klantenpaneel, Algemene Voorwaarden en Privacy Policy conform te maken aan de GDPR en deze eraan te houden.

Zeker, alles is mogelijk! Neem simpelweg contact met ons op voor meer informatie. We bieden je graag een oplossing op maat, die aan al je wensen zal voldoen. 

We bieden ook managed diensten, wat betekent dat we alles voor je uit handen zullen nemen, van het updaten tot het toepassen van wijzigingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor al onze aanbiedingen op maat of managed diensten zullen we je doorverwijzen naar ons andere bedrijf - Cloudbear.

De verhuisservice kan aangevraagd worden via ons klantenpaneel, met behulp van een ticket. De verhuisservice bestaat uit 3 stappen:

  1. Verhuis het domein. In deze stap wordt het domein verhuist naar Webbear. Dit gebeurt tijdens de bestelling van het nieuw pakket. Het domein moet in deze stap wel blijven verwijzen naar het oude pakket van je huidige provider, zodat je geen downtime ondervindt.
  2. Verplaats de data. In deze stap zullen we alle gegevens voor je naar Webbear verplaatsen.
  3. Wijzig de naamservers van het domein. In deze stap zal je domein verwijzen naar je nieuwe webhosting bij Webbear. Op dit punt draait alles bij Webbear en kan je je pakket bij je oude provider opzeggen.

Wij zullen stap 2 en 3 voor je uitvoeren, zodra je de verhuisservice in een ticket hebt aangevraagd. Op dit punt is fase 1 al klaar. Als je een verhuisservice aanvraagt, voeg dan login gegevens toe van je huidige webhosting. Hierdoor kunnen we alle data naar Webbear verhuizen.

De migratie vindt plaats tijdens werkuren (9.00 uur tot 18.00 uur). Als je een voorkeur hebt voor een specifiek tijdstip, laat dat dan ons weten in het ticket wanneer je de verhuisservice aanvraagd.

Let op: de transferservice moet binnen de eerste maand van uw dienst worden aangevraagd.

We zijn er zeker van dat je onze service fijn zal vinden. Als je dat niet doet, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Als we je ervaring niet kunnen verbeteren, betalen we je service zonder vragen terug - binnen de eerste 90 dagen van je service. Het restitutiebedrag wordt berekend op basis van de resterende dagen van je dienst.

Domeinen worden niet terugbetaald, aangezien dit op maat gemaakte diensten zijn. We kunnen niet het volledige bedrag van je pakket terugbetalen als je het gratis domein in een pakket gebruikt hebt. In dat geval betalen we alles terug behalve de prijs van het domein.

Dat is een goede vraag! Een webhosting, een webhosting reseller en een domein worden gebruikt voor verschillende en vereiste scenario's.

Webhosting
Een webhosting pakket is handig voor een enkele website of meerdere websites van hetzelfde merk. Aan een webhosting pakket zijn één of meerdere domeinen verbonden. In een webhosting pakket worden ook je e-mails en de gegevens van je website(s) opgeslagen. Binnen je webhosting pakket kan je al je e-mails, subdomeinen, databases en al het andere beheren.

We raden af ​​om meerdere websites op één webhosting pakket te draaien. Dit omdat meerdere websites op hetzelfde webhosting pakket toegang zullen hebben tot alle gegevens, ook van de andere website. Dus als je website wordt gehackt, hebben ze ook toegang tot je andere website. In dat geval raden we aan om een ​​ander webhosting pakket aan te schaffen.

Webhosting reseller
Een webhosting reseller pakket wordt aanbevolen voor verkoop doeleinde. Bij een webhosting reseller ben je in staat meerdere webhosting pakketten samen te stellen en aan te maken, geheel naar eigen wens. We raden het aan voor meer dan 10 klanten. Anders raden we aan om meerdere webhosting pakketten te nemen, voor eenvoud en verbeterde beveiliging.

Domein
Een domein is slechts het label van ke website. Dit is gekoppeld aan een webhosting pakket met behulp van de nameservers, die verwijzen naar een hostingprovider (bijvoorbeeld Webbear). Je kan je domein ergens registreren en je webhosting pakket prima bij een andere provider hebben.

Webbear

Paradijslaan 32
5611SP Eindhoven
The Netherlands

KvK: 73887765
BTW: NL825970969B01

Support

support@webbear.nl
abuse@webbear.nl

E-mail beschikbaar 24/7.
Week: 09:00 - 17:00
Weekend: gesloten

Ticket

Stuur ons een bericht en wij reageren zo spoedig mogelijk met een uitgebreid antwoord.

Maak een ticket

Zelfbeheer

Via ons klantenpaneel kan je je diensten bij Webbear volledig zelf beheren.

Klantenpaneel

Volg ons op sociale media

Status

Alle diensten beschikbaar.

Problemen? Bekijk onze status pagina voor updates.
Bekijk service status

Feedback

Heeft u feedback of klachten? Maak een ticket over de kwestie en we zullen doen wat nodig is om het probleem op te lossen.

Maak een ticket

Managed cloud

Geen zorgen maken over het hosten van uw applicatie? Gespecialiseerd in het draaien van belangrijke applicaties.

Ga naar Cloudbear

ISPConnect

Wij zijn lid van de Nederlandse brancheorganisatie ISPconnect. Op deze manier blijven we op de hoogte van recente wetten en ondersteunen we de innovatieve hosting-industrie.

Algemene Voorwaarden Privacy Policy Fair Use Policy Alle prijzen zijn exclusief {{$storage.selectedCountry.vat.business}}% BTW Alle prijzen zijn inclusief {{$storage.selectedCountry.vat.customer}}% BTW Alle prijzen zijn BTW verlegd (0% BTW) - Verander voorkeur
Alle rechten voorbehouden 2012 - 2023 © Webbear, onderdeel van Cloudbear B.V.

PayPal Bank Transfer iDeal