Real-time beheer

Real-time beheer

Domeinregistratie, overdracht en beheer worden real-time uitgevoerd naar onze registers.

450+ extensies

500+ extensies

De enige beslissing die we moeilijker gemaakt hebben. We bieden meer dan 500 extensies aan.

Juiste prijs

Competitief geprijsd

Al onze extensies zijn concurrerend geprijsd in de markt. We willen niet dat u zich zorgen maakt over de prijzen.

- Laden.. Verhuizen Registreren

{{domain ? domain : 'domein'}}.{{extension.tld}}

{{price(extension.price)}} p.j.
Gratis verhuizing!

  • Gratis setup
  • Gratis DNS hosting
  • Real-time registratie en verhuizing
  • Real-time domein beheer

Domeinen worden binnen enkele seconden geleverd, kunnen binnen een enkele uren gebruikt worden en kunnen ieder jaar worden geannuleerd.

Veel gestelde vragen

We ondersteunen op dit moment iDeal, PayPal, Sofort Banking, KBC/CBC, Belfius, Apple Pay, Giropay, Creditcard, Bancontact, EPS, ING Home'Pay, Przelewy24 en Bankoverschrijving.

Elke betaalmethode is heeft transactiekosten, behalve bankoverschrijving. Het kan echter enkele werkdagen duren voordat een bankoverschrijving verwerkt wordt.

Om een domein te registreren, vul je het gewenste naam in op onze website. Daarna, zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen we de benodigde stappen ondernemen om je domein voor je te registreren. Dat is het! Je hebt hierbij je merk geregistreerd op het World Wide Web.

Om een domein te verhuizen vul je de gewenste naam in op onze website. Daarna moet je de EPP- of transfercode invullen. Deze transfercode kan je opvragen bij je huidige registrar. Ken je deze registrar niet of heb je problemen met je huidige registrar, neem dan gerust contact met ons op.

Zodra je de bestelling bij ons geplaatst heeft met het domein en de transfercode, en zodra we de betaling ontvangen hebben, zullen de nodige stappen worden ondernomen om je domein voor je te verhuizen. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer het domein succesvol is overgedragen.

Een domein is slechts het label van ke website. Dit is gekoppeld aan een webhosting pakket met behulp van de nameservers, die verwijzen naar een hostingprovider (bijvoorbeeld Webbear). Je kan je domein ergens registreren en je webhosting pakket prima bij een andere provider hebben.

Nameservers zijn gegevens van een domein die aangeven waar het domeinnaam naar verwijst. Het kan dus zeker zijn dat je een domeinnaam bij een provider registreer, en je website daadwerkelijk bij een andere provider draait.

De nameservers van Webbear zijn:

  • ns.cloudbear.nl
  • ns.cloudbear.eu
  • ns.cloudbear.be

Een TLD (of Top Level Domain) is het laatste deel van een domein. In `webbear.nl` is dit bijvoorbeeld `.nl`. Elke TLD wordt beheerd door een achterliggend bedrijf. Het .nl TLD (voor Nederland) wordt beheerd door een bedrijf uit Nederland genaamd SIDN.

Je bent op de juiste plek, een gewaardeerde webhosting provider.

Algemene Voorwaarden Privacy Policy Fair Use Policy Alle prijzen zijn exclusief {{$storage.selectedCountry.vat.business}}% BTW Alle prijzen zijn inclusief {{$storage.selectedCountry.vat.customer}}% BTW Alle prijzen zijn BTW verlegd (0% BTW) - Verander voorkeur
Alle rechten voorbehouden 2012 - 2023 © Webbear, onderdeel van Cloudbear B.V.

PayPal Bank Transfer iDeal